Bevlogen directeur neemt afscheid

Donderdag 19 september nam Peter van der Hout, directeur-bestuurder, formeel afscheid van Beter Wonen, haar huurders en medewerkers en vele genodigden uit maatschappelijke organisaties, commissies en andere betrokkenen uit Almelo.

 

Er zijn lovende woorden. Over zijn inzet en betrokkenheid, over zijn kennis van zaken, over zijn enthousiasme. Er is bewondering voor zijn verbindingskracht, de gave van het samenbrengen van partijen rond een maatschappelijk thema een vraagstuk.

Uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen ontvangt Peter van der Hout de Almelo speld en een oorkonde. De burgemeester licht deze toekenning toe in dit filmpje van AAVISIE.

"Peter van der Hout is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Zijn inzet stijgt uit boven wat er formeel van hem en Beter Wonen verwacht mag worden. Armoede, Wonen en Zorg, Meedoen door iedereen, zijn onderwerpen die hem zeer na aan het hart liggen en waarvoor hij graag die extra meter meer loopt. Dit tilt hem boven de gemiddelde betrokken ondernemer uit.
Waarvoor dank!"

Beter Wonen en Almelo gaan deze persoonlijkheid missen. Daarom wensen wij hem het allerbeste in zijn nieuwe baan als directeur Vastgoed bij zorgorganisatie Siza in Arnhem.

 

20-09-2019