Beter Wonen draagt Stichting Present Almelo een warm hart toe. De doelstelling van deze organisatie sluit aan bij onze doelstelling, beter wonen voor onze huurders.
Daarom tekende Marjan Nekkers, directeur bestuurder van Beter Wonen, graag voor het uitdragen van het gedachtengoed van Stichting Present Almelo. Dat deed zij samen met Claudia Beumer, directeur bestuurder van Sint Joseph.

Zij willen, als ambassadeurs, zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de mogelijkheden die Stichting Present biedt aan bewoners in Almelo. En voor vrijwilligers die op zoek zijn naar een leuke en nuttige bijdrage aan onze gemeenschap.


Stichting Present Almelo koppelt vrijwilligers aan mensen die een hulpvraag hebben. Dat kan zijn: helpen opruimen van een verwaarloosde tuin, het op orde brengen van administratie en ook het mee uitgaan voor een wandeling, fietstocht of een bezoekje aan het ziekenhuis met de auto. Als vrijwilliger kun je intekenen op één van de vele vragen of zelf aangeven waaraan je graag wilt bijdragen.
 

Stichting Present Almelo past in dit rijtje maatschappelijke organisaties. Ook deze kunnen voor u iets betekenen en daarom brengen wij deze graag onder uw aandacht.