Op dit moment gelden bijna geen coronaregels meer in Nederland. De versoepelingen van de coronaregels hebben ook invloed op onze manier van werken. Onze dienstverlening is bijna hetzelfde als voor de coronaperiode. Toch zijn er enkele uitzonderingen. Daar leest u in dit bericht meer over.

 

 

Wij volgen de regels van het RIVM

Onze coronaregels zijn zoveel mogelijk in lijn met de regels van het RIVM. Ook volgen wij de afspraken 'Samen veilig doorwerken'. Deze afspraken worden onder andere ondersteund door Aedes.

 

U kunt een medewerker van ons Klant Contact Centrum spreken op ons kantoor

Vanaf 1 april 2022 kunt u weer zonder afspraak ons kantoor bezoeken. Op ons kantoor kunt u in gesprek met één van onze medewerkers van het Klant Contact Centrum.

 

Wij blijven het afhaalloket gebruiken

Wij blijven het afhaalloket gebruiken. Hier kunt u snel iets afgeven of ophalen, zoals sleutels of kleine onderdelen. Het afhaalloket zit in de hal bij de ingang van ons kantoor en is geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagen is het afhaalloket geopend tot 12.00 uur. Met het afhaalloket bieden wij een oplossing voor mensen die liever niet (te lang) in ons kantoor zijn.

 

Maak geen afspraak als u corona(klachten) heeft

Heeft u corona of klachten die horen bij corona? Maak dan geen afspraak voor een reparatie of iets anders. Onze medewerkers kunnen voor een reparatie of bezoek ook vragen of u corona(klachten) heeft.

 

Wij rekenen op uw begrip en medewerking

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag. Neem gerust contact op met ons via (0546) 54 64 64 of info-at-beterwonen.nl.

 

Namens alle medewerkers van Beter Wonen