De Slinger stelt onderstaande activiteit uit vanwege de besmettingsgevaar met het Coronavirus.

 

HET IS BIJNA ZOVER!
Voorbereidingen voor de 10de  Slingerbeurs Almelo zijn in volle gang. De 10de Slingerbeurs Almelo vindt plaats op 17 april 2020 en wordt feestelijker dan de vorige! Wij hopen dat u, als maatschappelijk betrokken aanbieder of vrager, van de partij zult zijn! Zoals gebruikelijk vindt deze 10e Slingerbeurs plaats in het gebouw van Het ROC van Twente aan de Wierdensestraat Almelo.

Dit is de uitnodiging van De Slinger Almelo aan maatschappelijk betrokken partijen. De stichting die 'handelt' in vraag en aanbod tussen maatschappelijk betrokken partijen. Dit jaar voor de 10e keer!
Als stichting/organisatie zonder winstoogmerk met een maatschappelijk doel, als bewonerscommissie, activiteitencommissie, buurtcommissie, wijkcommissie met een concrete vraag vindt u op deze Slingerbeurs mogelijk uw match.
Kijk voor voorbeelden en achtergrondinformatie op de site van De Slinger Almelo en kom eens langs op de beurs!

Wanneer: 17 april (Vervalt vanwege coronavirus dreiging)
Waar: Het ROC van Twente aan de Wierdensestraat te Almelo

Dinsdag 31 maart maakt De Slinger opnieuw gebruik van de kantine van Beter Wonen voor hun jaarlijkse informatiebijeenkomst voor nieuwe deelnemers op de beurs.(vervalt vanwege besmettingsgevaar Coronavirus)

Beter Wonen staat op de Slingerbeurs als aanbieder. Ieder jaar zet een aantal medewerkers zich vrijwillig in voor het uitvoeren van een maatschappelijke vraag. Zij maken dan van dichtbij enthousiaste mensen in Almelo mee die graag meedoen, iets willen betekenen en die dat niet alleen of op eigen kracht rondkrijgen. Meedoen aan De Slinger Almelo geeft een gevoel van nuttig zijn en vergroot de verbondenheid.


Wanneer een nieuwe datum bekend is, geven wij dat aan u door.