Van 13 tot 28 maart bieden Beter Wonen en Sint Joseph geen woningen aan op Woonburo Almelo. Op dinsdag 28 maart gaat WoningHuren.nl live. Vanaf dan kunt u daar op woningen reageren van Beter Wonen, Sint Joseph en 11 andere corporaties.

 

Nieuwe website om een woning te vinden

We werken achter de schermen hard aan de nieuwe website. We zorgen ervoor dat onze woningen vanaf 28 maart op WoningHuren.nl te vinden zijn. Daarom is er tussen 13 en 28 maart geen woningaanbod. U hoeft niet bang te zijn dat u een woning misloopt. Alle woningen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij. Het is van 13 tot 28 maart ook niet mogelijk om u in te schrijven als woningzoekende.

 

Aanbod van 13 corporaties op WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vindt u straks het woningaanbod van Beter Wonen, Sint Joseph en 11 andere woningcorporaties. Samen maken we het vinden van een woning zo makkelijk mogelijk voor woningzoekenden. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommige corporaties ook daarbuiten. U heeft nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt.

 

Meer weten?

Neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vindt u een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden. Uiterlijk begin april sturen we al onze woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe u de eerste keer uw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl.