Leden van de Junior Kamer International Almelo boden een 14 tal ouderen een avond uit aan in het Theaterhotel Almelo bij de opvoering van In de Vlaamse Pot.

Het Theaterhotel vroeg of Beter Wonen ouderen kende die een dergelijk aanbod zouden waarderen. Onze huismeesters benaderden enkele bewoners, dit keer vooral woonachtig in De Terp en in De Prince. Zo vonden ze 10 gegadigden die er echt zin in hadden.

De leden van de Junior Kamer haalden de gasten op een afgesproken tijd op en begeleidden hen tijdens de avond. Er was koffie vooraf. De gasten genoten van de theatervoorstelling, een onverwacht leuke opvoering. Vóór men terug naar huis werd gebracht, was er een nazit met een warme hap en gelegenheid voor het maken van een dansje.

Opmerkingen die we opvingen:
“Wat fijn dat deze aardige mensen ons persoonlijk komen ophalen.”
“Ik vind de verzorging van aankomst tot vertrek super!”
“Hmm, lekker die warme bitterballetjes…”
Het stuk ‘In de Vlaamse Pot’ was erg komisch. Eén mevrouw vond dat er wel veel grappen over seks gingen…..
Een opmerking die we ook hoorden: “Wanneer mogen we weer?”
Al met al een heel geslaagde actie door leden van de Junior Kamer International Almelo.

Junior Kamer International Almelo
Hun Kamer telt circa 25 leden, bestaande uit jonge ondernemende mensen met verschillende achtergronden en motivaties om lid te zijn. Onder het motto ‘learning by doing’ ontplooien ze allerlei projecten die nieuw zijn voor hen. Zij willen zichzelf ontwikkelen en hun netwerk uitbreiden.
Zij leggen op deze manier contacten met allerlei groepen, mensen en situaties in Almelo.
Voor hen staat 2018 in het teken van 'Local impact'. Ze willen een positieve bijdrage leveren aan de Almelose maatschappij door het organiseren van fantastische projecten die gemeenschappen in beweging zetten en verandering bewerkstelligen. In combinatie met een flinke dosis gezelligheid, natuurlijk.

Dat is deze keer zeker gelukt!
Waarvoor dank namens ‘de ouderen!’