Wij krijgen soms vragen van huurders of zij nog ingeschreven staan als woningzoekenden bij Woonburo Almelo. Vaak staan huurders niet meer ingeschreven als woningzoekenden. Dit komt doordat de inschrijving stopt als iemand een woning heeft geaccepteerd en het contract heeft getekend. Het kan wél zijn dat u zich daarna gelijk weer heeft ingeschreven als woningzoekende.

 

Wilt u (misschien) verhuizen? Schrijf u dan in als woningzoekende

Ook als u nu een woning van ons huurt, kunt u zich inschrijven als woningzoekende. Dit is bijvoorbeeld handig als u (misschien) wilt verhuizen. Ook als er opeens iets verandert in uw leven (bijvoorbeeld door overlijden, een scheiding of ziekte), is het handig om ingeschreven te staan als woningzoekende. Als u al ingeschreven staat als woningzoekende, vindt u vaak sneller een woning.

 

Inschrijfkosten en verlengkosten

Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Dan moet u 25,00 euro inschrijfgeld betalen. U staat dan een jaar ingeschreven als woningzoekende bij Woonburo Almelo. Na een jaar kunt u uw inschrijving verlengen. De verlengkosten zijn 10,00 euro. Ieder jaar kunt u uw inschrijving verlengen.

 

Het is natuurlijk niet verplicht om u in te schrijven als woningzoekende. Wij laten u gewoon graag weten wat de mogelijkheden en kosten voor inschrijving zijn.

 

Meer informatie op onze website

Wilt u meer weten over inschrijven bij Woonburo Almelo? Bekijk dan de informatie op onze website. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via (0546) 54 64 64 of info-at-beterwonen.nl.