Geslaagd ‘kijkmoment’ voor nieuwe bewoners van Het Woonkwadrant, fase II

 

Vrijdag 27 juli trotseerden ruim 80 toekomstige bewoners van Het Woonkwadrant het warme weer om hun nieuwe woonplek te bekijken.

 

De Bewonerscommissieleden van Het Woonkwadrant fase I en een vrijwilliger van het ‘Vrouwennetwerk van en voor Almelo’ ontvingen hen hartelijk. In de nieuwbouw was één woning ‘opleverklaar’ gemaakt. Hierdoor kregen de bewoners een goed beeld van de woning qua ruimte en inrichting. Douche-, toilet-, cv- & wasmachineruimte en keukenruimte waren ingericht. Ook het balkon was begaanbaar.

Voor bewoners die in een ander woningtype komen wonen hingen er grote woningplattegronden. Hierop zagen zij ook waardevolle informatie over hun toekomstige woning.

 

Opgevangen reacties:

"Een mooie ruimte en lekker veel licht door de grote ramen!"

"Heerlijk! Alles nieuw en mooi strak afgewerkt."

Medewerkers van Beter Wonen en SuVC beantwoordden de meeste vragen van de bewoners. Een enkele vraag wordt verder uitgezocht waarna de bewoners in een nieuwsbrief op de hoogte worden gesteld van de antwoorden.

 

Beter Wonen kijkt terug op een geslaagde dag met enthousiaste bewoners.

Nog een paar maanden en dan ontvangen de bewoners de sleutel van hun appartement. Zo dragen we weer een steentje bij aan het aantrekkelijk maken van Almelo.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Check www.onscentrumvoorelkaar.nl.