Op donderdag 24 februari namen wij zeven nieuwe, elektrische bedrijfsbussen in ontvangst. Broekhuis Peugeot Almelo leverde de nieuwe bedrijfsbussen aan ons. Onze vakmannen rijden vanaf maandag 28 februari in de nieuwe bedrijfsbussen. Met de nieuwe, elektrsiche bedrijfsbussen maken wij een mooie stap in het verduurzamen van ons werk.

 

Fijne samenwerking met Broekhuis Peugeot Almelo

Broekhuis Peugeot Almelo leverde de bedrijfsbussen aan ons. Een aantal jaar geleden leverde Broekhuis ook kleine bedrijfsauto's aan ons. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Broekhuis. Na de levering konden wij de bedrijfsbussen bijna direct gebruiken. Bovendien waren de bedrijfsbussen mooi beletterd en voorzien van onze huisstijl. Dit hebben wij samen met Broekhuis en Jazet Sign & Print geregeld.

 

Voordelen van elektrische bedrijfsbussen

Wij hebben nu voor het eerst elektrische bedrijfsbussen. Daar zijn wij heel blij mee! Elektrische bedrijfsbussen hebben namelijk een aantal voordelen:

  • De bedrijfsbussen maken geen geluid (het zijn 'stille' bussen);
  • Er zijn geen schakelmomenten en het rijden is fijner en veiliger;
  • Wij veroorzaken geen uitstoot met de bedrijfsbussen.

 

De bedrijfsbussen zijn nu te zien in de Almelose wijken

Onze vakmannen gaan vanaf maandag 28 februari namelijk met de bedrijfsbussen op pad. Voor het weekend hebben zij de bussen helemaal ingericht met alle materialen, zoals gereedschap en kleine onderdelen. Hieronder ziet u een aantal foto's van de nieuwe bussen.

Één van onze nieuwe bedrijfsbussen

 

 

Onze vakmannen zijn blij met de nieuwe bedrijfsbussen

 

 

De achterkant van de bussen

 

 

De binnenkant van de bussen