In september 2017 hebben wij u kennis laten maken met Mijn Beter Wonen. Mijn Beter Wonen is uw persoonlijke inlogomgeving op de website. Met deze digitale omgeving hebben wij u de tools in handen gegeven om snel en gemakkelijk 24 uur per dag een aantal huurderszaken te regelen..

U kon via Mijn Beter Wonen al een reparatieverzoek indienen, uw gegevens inzien en openstaande posten voldoen. Inmiddels zijn daar voor uw gemak nog een aantal opties aan toegevoegd. U regelt nu ook de volgende zaken zelf online:

Meld overlast
Als u overlast ervaart in de buurt of in uw woning, dan meldt u dit via Mijn Beter Wonen. U kunt hierbij precies beschrijven waar u last van heeft, of het nu gaat om vervuiling, lawaai, of alles er tussenin. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.

Tref een betalingsregeling
Heeft u een financiële tegenvaller gehad en lukt het u niet om uw huur tijdig te voldoen? Dan kunt u via Mijn Beter Wonen een betalingsregeling treffen. Als u hiervoor de spelregels wilt weten, typt u dan het woord betalingsregeling in de zoekbalk op de website.

Zeg uw huur op
Gaat u een andere woning betrekken en wilt u uw huur opzeggen? Dan kunt u dit doen via Mijn Beter Wonen. Als u inlogt met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, treft u de optie huur opzeggen. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Typt u dan de term 'huur opzeggen' in de zoekbalk op de website.

Vraag woningverbetering aan
Wilt u uw woning verbeteren, bijvoorbeeld door dubbele beglazing of CV aan te vragen? Dan kunt u dit regelen via Mijn Beter Wonen. Log in met uw gepersonaliseerde gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u vragen over woningverbetering en de mogelijkheden? Typ uw vraag dan in de zoekbalk op de website.

Huurcontract wijzigen
Het kan zijn dat u gaat samenwonen of juist alleen gaat wonen. Dan wilt u waarschijnlijk een medehuurder toevoegen aan uw huurcontract of u wilt juist als enige contractant bekend staan. U kunt via Mijn Beter Wonen een wijziging in uw contract aanvragen. U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Wilt u graag weten hoe Mijn Beter Wonen werkt? Download dan hier onze brochure ‘Handleiding website en huurdersportaal’. Hier staat stap voor stap in beschreven hoe ‘Mijn Beter Wonen’ werkt.