Ondernemingsstrategie Beter Wonen 2019-2023

Van oktober 2018 tot juni 2019 werkten wij aan onze herziene ondernemingsstrategie voor de jaren 2019-2023. Huurders, medewerkers, RvC-leden en samenwerkingspartners dachten actief mee bij het opstellen van onze nieuwe strategie.

 

Onze ondernemingsstrategie is geen ingewikkeld verhaal. Wij staan met beide benen op de grond en richten ons op het boeken van resultaat voor onze huurders.

Wij zorgen ervoor dat huurders trots kunnen zijn op hun woning en woonomgeving.
De komende jaren richten we ons op het onderhouden en verduurzamen van het woningbezit. We willen dat de woningen een hedendaags comfort hebben. Denk daarbij aan het isoleren van woningen en het uitvoeren van groot onderhoud.

 

Wij werken graag samen met huurders, gemeenten partners in de wijk. Onze mensen zijn daarom zichtbaar op wijk- en buurtniveau. Zij zijn herkenbaar voor partners en bekend bij de huurders thuis. Bij alles wat we doen werken we vanuit onze kernwaarden: wij zijn betrokken, betrouwbaar, doortastend, realistisch en dichtbij.

 

Om dit te doen werken we ook aan onze eigen organisatie. We gaan voor een organisatie waar we trots op zijn en waar iedereen zich inzet voor kwaliteit. 

 

 

In de ondernemingsstrategie Trots wonen in Almelo staat hoe wij hier, samen met anderen, in de praktijk invulling aan gaan geven. Wij hopen dat u onze strategie met plezier zult lezen. Kijk voor een verkorte weergave in beeld hieronder.

Heeft u hierover vragen of ideeën leg ze ons dan voor via info-at-beterwonen.nl. Wij horen graag van u.