Samen met de gemeente Almelo en Sint Joseph vragen wij aan inwoners van Almelo hoe zij hun buurt en wijk ervaren. Hoe beleven inwoners hun wijk? Kijken inwoners naar elkaar om? Is er genoeg te doen voor de jeugd? Willen inwoners nooit meer weg uit hun buurt, of verhuizen ze liever nog vandaag? Deze vragen stellen wij in een online vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u hier invullen.

 

Jouw kijk op de wijk

De campagne die wij voeren met de gemeente Almelo en Sint Joseph heet 'Jouw kijk op de wijk'. Ondanks dat wij gezamenlijk al over veel informatie over de buurten en wijken in Almelo beschikken, zijn wij benieuwd naar de ervaringen van inwoners zelf. Zo hopen we de buurten en wijk te verbeteren, samen met de inwoners en andere organisaties in Almelo.

 

Meedoen is erg makkelijk

Het is erg makkelijk om de vragenlijst in te vullen. Op deze website staan veertien vragen. U geeft eerst aan in welke wijk u woont. Daarna volgen de vragen en kunt u met een schuifje aangeven hoe u denkt over verschillende onderwerpen. De vragen gaan onder meer over veiligheid, de woonomgeving, vrijwilligerswerk en diversiteit. U kunt ook aangeven wat volgens u aandacht verdient in de wijk. Tot en met 7 februari kunt u de vragenlijst invullen. In maart verwachten wij de resultaten te hebben.