Laatst bijgewerkt: 01-11-2022

 

Op de grond aan de Parallelweg/Appelstraat gaan wij 22 eengezinswoningen realiseren in vier blokken. Er komen twee blokken van vier eengezinswoningen, één rij van tien eengezinswoningen en vier eengezinswoningen in de vorm van een pakhuis. Bij één blok van vier eengezinswoningen hebben bewoners een eigen tuin en berging. Het gaat om vier eengezinswoningen aan de overzijde van de Appelstraat. Bij de overige woningen wordt een gezamenlijke binnentuin aangelegd. De bergingen bevinden zich onderin het pakhuis. Alle woningen hebben een open keuken, drie slaapkamers en, afhankelijk van het type woning, een vaste trap of vlizotrap naar de derde verdieping. Bovendien worden alle woningen gasloos opgeleverd.

 

Er wordt parkeergelegenheid gecreëerd voor 25 auto's rondom de gezamenlijke binnentuin. De Parallelweg is gelegen in de buurt van het station en het centrum van Almelo en ligt achter onze eerdere nieuwbouw voor RIBW aan de Thorbeckelaan.

 

Hoe het nu is

Het bestemmingsplan is inmiddels gepubliceerd. De plannen zijn nog in de voorbereidende fase. Als alle vergunningprocedures zijn doorlopen en de interne besluitvorming bij Beter Wonen is afgerond, kunnen we starten met de bouw.

 

Later informeren wij u wanneer de woningen worden aangeboden. Om te reageren op onze woningen, moet u ingeschreven staan bij Woonburo Almelo. De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep (van starter tot senior). Wilt u weten wanneer deze woningen op Woonburo Almelo staan? Schakel dan tipberichten in via uw persoonlijke profiel.

 

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via (0546) 54 64 64 of via info-at-beterwonen.nl.

 

 

Een tekening van de Paralleweg

 

 

Een tekening van de Parallelweg/Appelstraat