Wij stellen u graag voor aan een aantal maatschappelijke organisaties in Almelo. Deze organisatie kunnen mogelijk iets voor u of anderen betekenen.

'Vrouwen van en voor Almelo' is een vereniging voor vrouwen uit Almelo, die zich graag inzetten voor Almelo. Deze vrouwen willen graag nieuwe dingen leren en groeien waar ze goed in zijn. Dat gaat beter als je samenwerkt en samenkomt. Neem eens een kijkje op de website van deze vereniging.

 

 

'Almelo voor elkaar' laat u veel mogelijkheden voor burenhulp en vrijwilligerswerk op één plek zien. Bij 'Almelo voor elkaar' kunnen Almeloërs, vrijwilligers en organisaties elkaar vinden. Bent u op zoek naar hulp of kunt u hulp bieden? Bekijk dan deze website.

 

In Almelo leven zo'n 1.850 kinderen die door financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten die voor anderen normaal zijn. Deze kinderen staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Jeugdfonds Almelo wil deze kinderen mee laten doen. Bekijk hier de website.

 

Jeugdfonds Almelo is sinds 2018 uitgebreid met Stichting Leergeld Almelo. Deze stichting biedt kinderen op basis- en voortgezet onderwijs de kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Meedoen op school is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Bekijk hier de website van Stichting Leergeld Almelo.

Stichting Present Almelo biedt zinvol vrijwilligerswerk. Zij koppelen hulpvrager en vrijwilliger(s) aan elkaar. Is dit mogelijk iets voor u, uw buren, uw vrienden of uw collega's? Bekijk dan eens de website van Stichting Present Almelo.