Er zijn in Almelo maatschappelijke organisaties waar wij u graag aan voorstellen omdat zij iets voor u kunnen betekenen, of u iets voor anderen. Beter Wonen gelooft net als deze organisaties in ‘groeien met elkaar’ door het inzetten van talent op een plek waar dat wordt gewaardeerd.

Vrouwen van en voor Almelo is een vereniging waarbij vrouwen uit Almelo zich aansluiten die graag de handen uit de mouwen steken voor Almelo. Daarnaast willen zij graag nieuwe dingen leren en groeien in waar ze goed in zijn. Dat gaat beter samen. Vandaar hun uitnodiging: sluit je aan als dit je aanspreekt!


 

Almelo voor elkaar, laat je heel veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en burenhulp op één plek zien. Bij Almelo voor elkaar kunnen Almeloërs, vrijwilligers en organisaties elkaar vinden en helpen, hulp vragen en/of hulp bieden. Ben jij op zoek naar hulp of kun jij hulp geven, kijk dan verder op deze site.


 

Stichting Present Almelo biedt zinvol vrijwilligerswerk. Zij koppelen hulpvrager en vrijwilliger(s) aan elkaar. Kijk snel, is dit iets is voor jou en je buren, je vrienden, je collega’s? 

Stichting Leergeld Almelo
In Almelo leven circa 2.400 kinderen die om financiële redenen niet deel kunnen nemen aan activiteiten die voor leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Onder de vlag van Jeugdfonds Almelo wil Stichting Leergeld Almelo deze kinderen nu mee laten doen!

Jeugdfonds Almelo
In Almelo leven circa 2.400 kinderen die om financiële redenen niet deel kunnen nemen aan In Almelo leven circa 2.400 kinderen die om financiële redenen niet deel kunnen nemen aan activiteiten die voor leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Jeugdfonds Almelo wil deze kinderen mee laten doen!activiteiten die voor leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Jeugdfonds Almelo wil deze kinderen mee laten doen!

Jeugdfonds Sport & Cultuur