Veelgestelde vragen over bedrijfsruimte huren

Beter Wonen heeft ook enkele bedrijfsruimtes. Als iemand een bedrijfsruimte opzegt, dan wordt deze bedrijfsruimte weer verhuurd via onze bedrijfsmakelaar. Dit is Uniek Bedrijfsmakelaars uit Enter: (0547) 38 18 23.

Veelgestelde vragen over garage huren

U kunt een garage of parkeerplaats huren van Beter Wonen. Het aanbod van garages en parkeerplaatsen loopt via Woonburo Almelo.

 

Wij bieden garages en parkeerplaatsen aan volgens het aanbodmodel. Dit betekent dat een garage of parkeerplaats vier werkdagen op de website van Woonburo Almelo staat. De volgorde van de kandidatenlijst wordt bepaald op basis van inschrijftijd. Als de garage of parkeerplaats vier werkdagen op de website heeft gestaan, sluit de advertentie. Daarna nemen wij contact op met de kandidaten. Hierbij houden wij rekening met de volgorde van de kandidatenlijst.

 

Zijn er geen kandidaten of weigeren kandidaten de garage of parkeerplaats? Dan adverteren wij de garage of parkeerplaats via het direct-te-huur-model. Dit betekent dat degene die het eerst reageert bovenaan de kandidatenlijst staat.

 

Let op: Het is helaas niet mogelijk om van parkeerplaats te wisselen.

 

Wilt u meer weten over het huren van een garage of parkeerplaats? Bekijk dan de website van Woonburo Almelo.

Gaat het om een garage en parkeerplaats die bij het complex horen? Dan moet u bij de opzegging van uw woning ook de garage en parkeerplaats opzeggen. Zijn de garage en parkeerplaats in het 'vrije' gebied? Dan hoeft u de garage en parkeerplaats niet op te zeggen. Neem gerust contact op met ons om te kijken of uw garage en parkeerplaats in het 'vrije' gebied vallen. U kunt ons bereiken via (0546) 54 64 64 of info-at-beterwonen.nl.