Het kan zijn dat u met spoed op zoek bent naar een woning. Als u wilt huren via Beter Wonen, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor urgentie. Als u hier meer over wilt weten, dan staan hieronder veelgestelde vragen over urgentie en het aanvragen van een woning met spoed.

Het woningaanbod van Beter Wonen verloopt via Woonburo Almelo. Hier kunt u ook urgentie aanvragen. Als u op de link onder één van de veelgestelde vragen klikt, komt u terecht op de website van Woonburo Almelo.

Veelgestelde vragen over urgentie

Het kan zijn dat u met spoed op zoek bent naar een woning. In sommige gevallen komt u voor een spoedwoning in aanmerking. Daarvoor kunt u urgentie aanvragen. Beter Wonen werkt samen met St. Joseph Almelo via Woonburo Almelo. Medewerkers van beide woningcorporaties vormen samen een urgentiecommissie. Als u hier vragen over heeft of als u wilt weten of u in aanmerking komt voor urgentie, klikt u dan hier.

Bent u met spoed op zoek naar een woning en wilt u hiervoor urgentie aanvragen? Dan kunt u dit doen via Woonburo Almelo. Informatie over een urgentieaanvraag, zoals de kosten, vindt u hier.