Veelgestelde vragen over woning zoeken

Als u heeft gereageerd op een woning, kunt u zien op welke voorlopige positie u staat. Dit kunt u zien onder 'Mijn reacties' op Woonburo Almelo. Tot de sluiting van de advertentie kan uw positie nog veranderen. Let op: om te reageren op een woning, moet u ingeschreven zijn bij Woonburo Almelo.

De advertentie van een woning sluit meestal na vier dagen. Wilt u meer weten over het reageren op woningen? Bekijk dan de website van Woonburo Almelo.

U kunt maximaal op drie woningen tegelijk reageren. Wilt u meer weten over het reageren op woningen? Bekijk dan de website van Woonburo Almelo.

Beter Wonen biedt ook woningen direct te huur aan. Bij de advertentie op Woonburo Almelo staat of een woning direct te huur is. Deze advertentie laten we staan totdat de woning verhuurd is. U kunt reageren op de woning als u voldoet aan de voorwaarden die in de advertentie staan. U krijgt automatisch bericht als u de woning kunt huren. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Dan wordt uw reactie niet meegenomen. Wilt u meer weten over de toewijzing van woningen? Bekijk dan de website van Woonburo Almelo.

Beter Wonen verhuurt in de volgende gebouwen huurwoningen met een zorgpartij in het gebouw. U beslist als huurder zelf of u gebruikmaakt van deze zorg.

 

Castelloflat (Thomas Ainsworthlaan 14), in de wijk Hofkamp

In de Castelloflat is een zorgteam van ZorgAccent aanwezig. Dit zorgteam verzorgt verschillende activiteiten voor de bewoners. Daarnaast is er in het gebouw een kapper, fysiotherapeut en bloemenkraam.

 

Groot Bokhove 1-135, Parkstede & Parkstede plus (Rustweg 2-100, Rustweg 3-37) en Buitenhof (Rustweg 39-125), in de wijk Schelfhorst

Deze woningen staan in verbinding met Woon- en Zorgcentrum Friso. Bewoners kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van Woonzorgcentrum Friso. In het gebouw is een kapper, restaurant en een winkel. Ook vinden er gezellige activiteiten plaats in de ontmoetingsruimte.

 

De Koppeling (Brouwerijstraat 3- 101), in de wijk De Riet

Bewoners van De Koppeling kunnen gebruikmaken van faciliteiten in De Koppel (een verzorgingshuis bij De Koppeling). ZorgAccent biedt deze faciliteiten aan. Daarnaast is er in De Koppel een kapper, fysiotherapeut, winkeltje, restaurant, Grand Café, verjaardagskamer en maaltijdbezorging. Ook kunnen bewoners van De Koppeling gebruikmaken van activiteiten, die worden georganiseerd door ZorgAccent in De Koppel.