Binnen Beter Wonen heerst er een cultuur waarin regelmatig complimenten gegeven worden. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar we hebben ook zeker oog voor wat goed gaat. Onze huurders gelukkig ook. Dit zien we terug in de resultaten van enquêtes die worden afgenomen nadat huurders contact met Beter Wonen hebben gehad. KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) neemt deze enquêtes voor ons af. Waar gaat het goed? En waar kan het beter? We leren er veel van, en voeren regelmatig verbeteringen door op basis van de reacties van onze huurders. Want als u tevreden bent, zijn wij dat ook!
 Complimenten die we van u ontvingen
Dit zullen we allemaal kennen: het krijgen van een compliment motiveert en maakt ons gelukkig. Ook zorgt het ervoor dat we meer oog hebben voor een ander. Het geven van een compliment heeft dus niet alleen positieve effecten op de ontvanger, maar ook op de gever. Wij werden dus ontzettend blij van de volgende reacties op onze vragenlijst:
 

“Ik word goed geholpen wanneer ik vragen heb.”
 

“Mijn reparatieverzoek is vlot en vakkundig opgelost.”
 

“Ik voel mij serieus genomen en er wordt met mij meegedacht.”
 

“Alles ging boven verwachting goed en iedereen was even vriendelijk.”
 

Complimenten over interne kennis en kunde
Onze servicemonteurs worden goed door u beoordeeld! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de reparaties die wij in uw woning uitvoeren. Ook ontvangen wij de laatste tijd complimenten over ons Klant Contact Centrum, de medewerkers die u spreekt wanneer u telefonisch of per mail contact met ons opneemt. Doordat wij een interne Kennisbank hebben, waar veel informatie over ons beleid en werkwijze wordt vastgelegd, hebben wij meer kennis dan ooit aan de voorkant van onze dienstverlening.
 

Welke verbeteringen hebben wij al doorgevoerd?
Gelukkig krijgen wij ook regelmatig tips van u. Daar zijn wij blij mee, want zo leren we waar onze dienstverlening beter kan. ‘Om welke verbeteringen gaat het dan?’, zult u misschien denken. Het viel ons in de antwoorden op enquêtevragen bijvoorbeeld op dat huurders moeite hebben met de communicatie rondom planmatig onderhoud, en dat huurders soms niet goed weten waar ze aan toe zijn. Daarom zijn wij bezig onze werkwijze aan te passen en de communicatie te verbeteren.
 

Ook hebben wij sinds een paar maanden een extra opzichter. Dit zodat wij meer tijd en aandacht aan huurders kunnen besteden. Twee van onze kernwaarden zijn dichtbij en betrokken, op deze manier kunnen we dit hopelijk nog meer waarmaken.
 

Heeft u een compliment of tip?
Het is onze missie dat huurders met trots wonen in onze woningen. Dit doen we door blijvend onze service te verbeteren. Dus heeft u een compliment of tip voor ons? Dan horen wij heel graag van u!