Wij nodigden 18 huurders uit, die al zeer lang huurder zijn van één en dezelfde woning bij ons, voor een geheel verzorgde avond bij Het Verzet Kraakt. Dit als blijk van waardering voor hun loyaliteit aan Beter Wonen.

De uitnodiging viel in goede aarde. Men stelde het zeer op prijs dat er aandacht is voor trouwe huurders met een lange staat van dienst. Helaas kon niet iedere genodigde ingaan op de uitnodiging. Daarbij speelden zowel fysieke en ook familiaire redenen soms een rol.

Veertien huurders genoten van de blauwe trein, een 3-gangen diner en de toneelvoorstelling over de bankoverval tijdens de oorlog in Almelo. Zij waren te gast bij de voorstelling.

Onderling en ook met andere gasten sprak men over vroeger en nu. Herinneringen aan de woning, de woonomgeving en de oorlog werden gedeeld. Men vond het een bijzondere voorstelling in Almelo.
Al met al was het een geanimeerde en gezellige avond met prettige gesprekken.

Voor herhaling vatbaar gehoord de reacties van onze gasten.

Jarenlang trouwe huurder
Beter Wonen hecht waarde aan huurders die langdurig huren omdat zij een stabiele factor vormen in een straat of buurt. Graag zetten wij hen vanaf nu regelmatig in het zonnetje.

Het kan zijn dat u denkt: “Maar ik woon ook al meer dan 50 jaar in dezelfde huurwoning van Beter Wonen en ik heb geen uitnodiging ontvangen.” Dat kan.

In de periode dat er grote renovatieprojecten werden uitgevoerd, eind jaren ’70 begin jaren ’80 werden nieuwe huurcontracten getekend bij terugkomst in de gerenoveerde woning.

Herkent u zich in dit verhaal, neemt u dan contact op met ons Klantencentrum. Onze medewerkers zoeken dit dan graag voor u uit.