Zoals u in een eerder nieuwsbericht las, heeft de gemeente Almelo een subsidie gekregen vanuit het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW). De subsidie wordt ingezet om delen van de wijk Aalderinkshoek aardgasvrij te maken. Op dit moment onderzoekt de gemeente met verschillende partijen, waaronder Beter Wonen, welke mogelijkheden er zijn om de wijk Aalderinkshoek aardgasvrij te maken. Een mooi project!

 

 

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken

Omdat wij u als bewoner willen betrekken bij het ontwikkelen van deze unieke aardgasvrije wijk, krijgt u de kans om mee te denken. Een aantal buurtbewoners neemt al deel aan het Buurtteam. Samen met Buurkracht en de gemeente Almelo onderzoeken zij welke aardgasvrije mogelijkheden passen bij de woningen in de wijk.

 

Aanmelden voor het Buurtteam Aalderinkshoek

U kunt zich aanmelden als deelnemer voor het Buurtteam via Buurkracht. Neem hiervoor contact op met buurtbegeleider Rutger ter Horst via 06-21305862 of rutger-at-buurkracht.nl.

 

Meer informatie over het Buurtteam

In PDF hieronder vindt u meer informatie over het Buurtteam. Ook vindt u hier informatie over de isolatiebeurs die binnenkort in de Aalderinkshoek plaatsvindt.