Elk jaar laten wij voor 1 mei weten of wij de huurprijzen aanpassen. Dit jaar verhogen wij de huurprijzen met 2,3 procent. Dit is gelijk aan de inflatie (tot december 2021). De gemiddelde verhoging van de huurprijzen is iets lager, omdat wij bij een aantal woningen de huurprijzen niet of minder verhogen.

 

 

U ontvangt voor 1 mei een brief van ons

In deze brief leest u waar uw huurprijs uit bestaat. Ook ziet u wat uw nieuwe huurprijs is en wat uw nieuwe servicekosten zijn. Let op: de afrekening van de servicekosten ontvangt u later van ons. Wij sturen de afrekening apart met een uitleg van de nieuwe voorschotten.

 

U ontvangt ook de Huurkrant 2022 van ons

Wij bieden u de Huurkrant 2022 gratis aan. In de Huurkrant leest u meer over de aanpassing van de huurprijs en andere huurderszaken. Ook leest u in de Huurkant hoe u bezwaar kunt maken tegen de aanpassing van de huurprijs (zie pagina 4). U krijgt de Huurkrant als bijlage bij de brief die wij sturen. De Huurkant is ook via deze link te lezen.

 

Wij zorgen voor betaalbare huurprijzen

Wij verhogen de huurprijzen dus met 2,3 procent. Hiermee houden wij de huurprijzen betaalbaar. Het voorstel voor de aanpassing van de huurprijzen bespraken wij ook met de leden van Stichting Huurdersplatform Beter Wonen (SHBW). Zij zijn akkoord met de aanpassing van de huurprijzen. Op de website van SHBW kunt u een reactie lezen op de aanpassing van de huurprijs.

 

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op (0546) 54 64 64 of via info-at-beterwonen.nl.