Wij maken een fotokalender van wonen in Almelo door de ogen van onze huurders. We willen de bijzondere plekjes in de stad tonen met verhalen van onze huurders. Daarom vragen wij u om hulp. Heeft u één of meer foto’s die een beeld geven van prettig wonen in Almelo? Dan ontvangen wij die graag van u.

De foto's waar wij om vragen kunnen van alles inhouden, bijvoorbeeld foto’s van de mooiste plekjes of van evenementen in Almelo. Of mooie momenten in en rond huis met uw dierbaren, gewoon genietend van zon, water, sneeuw of ijs. Een aantal van deze foto’s willen wij gebruiken om de Beter Wonen kalender van 2018 te verfraaien.

Voor het insturen van foto’s gelden de volgende voorwaarden:
- De foto’s zijn gemaakt in Almelo;
- De foto’s levert u digitaal aan in de hoogst mogelijke resolutie;
- De foto’s mogen wij rechtenvrij gebruiken: u ontvangt dus geen vergoeding.

Beter Wonen mag de foto’s ook rechtenvrij voor promotionele doeleinden anders dan de Beter Wonen kalender gebruiken. Bij het insturen van foto’s geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de Beter Wonen website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven.

U kunt de foto’s tot uiterlijk 31 oktober 2017 insturen naar irmawesterhof@beterwonen.nl, onder vermelding van uw naam en adresgegevens, telefoonnummer en een omschrijving van de foto('s).
U kunt uw foto's ook insturen naar Beter Wonen, afdeling Communicatie, Klimopstraat 2a, 7601 SH  ALMELO.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0546 546213.

Over de verschijning van de kalender houden wij u op de hoogte!