Op woensdag 4 oktober 2023 is het zover. De dag dat u uw hond, kat, knaagdier, vogel of reptiel met nóg een beetje meer liefde overspoelt dan normaal gesproken. Ook Beter Wonen wil Dierendag niet zomaar voorbij laten gaan. Wij zijn namelijk érg benieuwd naar de behaarde, geschubde of gevleugelde vrienden waar u uw woning mee deelt.
 

 

 

 

Deel uw foto in de maand september
Daarom roepen wij u op om in de maand september een foto van u, uw eventuele huisgenoten en uw huisdier met ons te delen. Thuis, in het bos, met andere dierenvrienden, op vakantie: u heeft vast genoeg kiekjes in uw album staan! Uw foto mag u per mail sturen naar communicatie-at-beterwonen.nl, samen met uw contactgegevens (naam, telefoonnummer en adres - een woning van Beter Wonen). Ook horen wij graag hoe uw huisdier heet.
 

Meegenieten van vrolijke plaatjes
Wij kunnen ons er alles bij voorstellen dat u mee wilt genieten van al die vrolijke dierenplaatjes. Daarom zullen we af en toe wat inzendingen delen via onze social media kanalen. Zorg er dus voor dat u ons volgt op Instagram, Twitter of Linkedin! Heeft u de allermooiste, grappigste of meest ontroerende foto ingestuurd? In de tweede helft van oktober zullen we de winnaar bepalen en wordt er contact met de winnaar opgenomen. We komen namelijk graag bij u op bezoek met een diervriendelijke prijs. Althans, de schrijver van dit bericht die, mocht dat nog niet duidelijk zijn, erg van dieren houdt. Dus in deze prijsvraag schuilt stiekem ook een béétje eigenbelang.