Hoeveel verdien jij hiermee?

Woon je in het Nieuwstraatkwartier? Speel gratis mee met Junior Energiecoach. Een spel voor gezinnen met kinderen tussen de 7 en 12 jaar over makkelijk thuis energie en dus geld besparen. Met geheime opdrachten, leuke winacties en speciale filmpjes van Varkentje Rund. Aanmelden of meer informatie aanvragen kan op info@nieuwstraatkwartier.nl.

Energie besparen is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Daarom biedt het programma Nieuwstraatkwartier inwoners in die wijk de mogelijkheid om mee te doen aan het project Junior Energiecoach.
Via allerlei opdrachten leren kinderen én ouders hoe je makkelijk energie (en dus geld) kunt besparen. Gezinnen kunnen zich voor 29 september opgeven.

Bewust van energie
Vanuit het programma Nieuwstraatkwartier krijgen gezinnen in deze wijk de kans om mee te doen. Alle gezinnen die zich aanmelden worden uitgenodigd voor een gezamenlijke startbijeenkomst en de feestelijke diploma-uitreiking. Meedoen aan de Junior Energiecoach maakt je bewust van je energieverbruik. Een leerzaam en leuk spel voor gezinnen met kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Hierdoor zien ouders hoe ze gemakkelijk energie kunnen besparen en leren kinderen dat het leuk is om er mee bezig te zijn. Het project start op 5 oktober en duurt 5 weken. Het bestaat uit veel verschillende experimenten en doe-opdrachten. Zo gaan de deelnemers de ene week op lampenjacht en een andere week op stekkerexpeditie in hun eigen huis. Met de opdrachten zijn leuke prijzen te winnen.

Varkentje Rund
Het boegbeeld van Junior Energiecoach is Varkentje Rund. Hij is bij kinderen (en ouders!) al 14 jaar bekend als animatie bij een populair jeugdprogramma op NPO3. In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund online.

Meedoen?
Wil je ook geld besparen met je energieverbruik? Doe dan mee met het project Junior Energiecoach. Meld je snel aan, want er is plek voor 50 gezinnen. Aanmelden of meer informatie? Mail naar info@nieuwstraatkwartier.nl. Aanmelden kan tot 29 september

Tip vrienden, klasgenootjes en buren!
Kijk ook op de website van het Nieuwstraatkwartier
Meedoen is voor gezinnen gratis.

_______________________________________________________________________________________

"Een echt leuke manier om ons gezin geld te besparen op energieverbruik!"
Bewoner Nieuwstraatkwartier

_______________________________________________________________________________________

Deze actie wordt ondersteund door verschillende organisaties waaronder gemeente, woningcorporatie Sint Joseph en Beter Wonen, OBS scholen, Avedan en de Cogas.