Het coronavirus heeft nog steeds veel invloed op ons dagelijks leven. Daarom volgen wij de richtlijnen van het RIVM strikt op. Op deze manier kunnen wij u veilig van dienst zijn en onze werkzaamheden zoveel mogelijk voortzetten.

 

Door de coronamaatregelen kon u de laatste tijd alleen op afspraak ons kantoor bezoeken. Wij hebben daardoor veel vragen per e-mail of telefoon beantwoord. Ook hebben wij u gewezen op onze website, waar u antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

 

Op dit moment blijven wij u eerst wijzen op de informatie op onze website. Mogelijk kunt u hier al een antwoord vinden op uw vraag. Mocht u op onze website geen antwoord vinden op uw vraag, neem dan gerust contact op met ons. Dit kan per e-mail (info@beterwonen.nl) of telefoon (0546 54 64 64). Wilt u liever met één van onze medewerkers spreken op kantoor? Breng dan gerust een bezoek aan ons kantoor. Vanaf maandag 3 augustus kunt u ons kantoor namelijk weer beperkt bezoeken zonder afspraak. Hiervoor gelden echter de volgende regels:

 

  • Bij de ingang van ons kantoor staat een stoplicht. Als het licht op groen is, kunt u ons kantoor betreden. Als het licht op rood is, is het maximum aantal bezoekers bereikt en moet u even buiten wachten. Zorg ervoor dat u buiten ook afstand houdt van elkaar.
  • Wij kunnen maximaal 4 bezoekers op hetzelfde moment binnen hebben. Dit heeft te maken met de onderlinge afstand die bezoekers en medewerkers moeten bewaren in ons kantoor. Bent u de 5e bezoeker? Wacht dan even buiten, totdat een andere bezoeker vertrekt. U bent natuurlijk ook op een later moment welkom in ons kantoor.
  • Wij vragen u om met 1 persoon per huishouden naar ons kantoor te komen.
  • Reparatieverzoeken verlopen nog steeds alleen per e-mail of telefoon. Hiervoor kunt u dus niet terecht op ons kantoor.

 

Wij vragen u dringend om de bovenstaande richtlijnen op te volgen. Als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, krijgen we het coronavirus onder controle en kunnen we u gewoon weer verwelkomen op ons kantoor.

 

Mocht u vragen hebben over onze richtlijnen, neem dan gerust contact op met ons. U kunt natuurlijk ook contact opnemen als u andere vragen heeft.

 

Wij danken u voor uw medewerking en staan zo goed mogelijk voor u klaar.

 

Namens alle medewerkers van Beter Wonen.