Op de hoek van de Bavinkstraat en de Grotestraat bouwen wij tien woningen. De woningen hebben op de begane grond een open keuken met woonkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een doucheruimte en een vaste trap naar de zolder. Ook heeft elke woning een achtertuin en buitenberging.

 

Stand van zaken december 2020

Inmiddels is de asbestsanering helemaal afgerond en is de omgevingsvergunning verleend. De afgelopen weken werkten medewerkers van Lowk Bouw aan de fundering voor de tien woningen. De vloeren voor de begane grond zijn net voor de kerstvakantie klaar en het geheel is netjes afgewerkt. Zo proberen we de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken en ligt de bouwlocatie er netjes bij tijdens de kerstvakantie.

 

Opleveringsdatum

Wij verwachten dat we de woningen eind 2021 opleveren. Mogelijk kunnen we de woningen al in het tweede kwartaal van 2021 opleveren.

 

Schrijf u in als woningzoekende!

Heeft u interesse in deze woningen? Schrijf u dan in als woningzoekende bij Woonburo Almelo. U kunt hier aangeven dat u zoekt naar een eengezinswoning in de binnenstad. Op een later moment bieden wij de woningen aan via Woonburo Almelo.