Na twee termijnen treden de heren W. Versteeg en T. de Bruijn (huurdercommissaris) per 1 januari 2021 af als leden van de Raad van Commissarissen (RvC). De RvC is verheugd om u te kunnen meedelen dat zij twee nieuwe leden voor de RvC van Beter Wonen heeft benoemd.

 

Twee benoemingen

Mevrouw I.J.T. Reijmer is benoemd voor het algemene profiel. De SHBW heeft de heer G.B.J. Raanhuis voorgedragen als huurdercommissaris. Beiden starten per 1 januari 2021. Zij zijn benoemd voor een periode van vier jaar.

Mevrouw I.J.T. Reijmer heeft jarenlang I&O Research geleid, een landelijk opererend onderzoeksbureau dat werkt in en voor de publieke sector. Eind 2019 nam zij afscheid van deze organisatie om ruimte te maken voor persoonlijke ontwikkeling. Mevrouw Reijmer is een ondernemende, allround toezichthoudster met een passie voor innovatie, duurzaamheid, strategische organisatievraagstukken en de verbinding met mensen in de organisatie.

De heer G.B.J. Raanhuis heeft een jarenlang werkverleden bij de Rabobank. In 2019 nam hij afscheid als directievoorzitter van Rabobank Centraal Twente. Momenteel is hij eigenaar van een organisatie- en adviesbureau. Zijn kennis en ervaring ligt zowel op het brede bestuurlijke vlak als in de toezichthoudende rol. Hij was eerder onder andere RvC-lid bij Welbions.

Namens de RvC,
Hans Hammink