De laatste tijd is er veel aandacht voor stijgende energieprijzen. Als u een nieuw energiecontract afsluit, zijn de prijzen vaak (een stuk) hoger. Dat is natuurlijk erg vervelend. Maar wat kunt u zelf doen om energie te besparen? In dit bericht leest u enkele tips en verwijzen wij u naar handige websites.

 

 

Een poster met 24 tips om energie te besparen

Op deze website vindt u een poster met 24 tips om energie te besparen. U kunt deze tips snel en gemakkelijk invoeren. Als u een deel van de tips invoert, scheelt dat heel wat op uw energierekening. Neem eens een kijkje bij deze tips. De kans is namelijk groot dat u nog niet eerder heeft gedacht aan een deel van de tips.

 

De poster is gemaakt door Woongoed Zeist.

 

Zes bespaartips voor de verwarming

Op de website van Milieu Centraal staan zes tips om uw huis te verwarmen zonder energie te verspillen. Als u alle tips invoert en goed let op energieverspilling, kunt u soms wel honderden euro’s per jaar besparen. Wilt u de zes tips lezen? Bekijk dan deze website eens.

 

Doe de Bespaartest!

De Bespaartest is ontwikkeld door Milieu Centraal en Nibud. Als u de Bespaartest invult, ontdekt u of u kunt besparen op uw energierekening. De test bestaat uit 15 vragen over uw woonsituatie en energieverbruik. U kunt de Bespaartest dus snel en gemakkelijk invullen.