Vanaf 1 november 2019 werk ik bij Beter Wonen als directeur-bestuurder. Intern maakte ik inmiddels kennis met alle medewerkers. Tevens heb ik de leden van de stichting huurdersplatform Beter Wonen (SHBW) ontmoet en maakte ik kennis met belangrijke partners zoals de gemeente en collega corporatie Sint Joseph. Nu is de tijd rijp en maak ik graag kennis met u als huurder van Beter Wonen.

 

Een gesprek met een kopje koffie bij u thuis. Dat kan overal over gaan.
Over wat u van mij verwacht, wat u belangrijk vindt, wat u bevalt of wat niet? Over het gemak van uw woning, de sfeer in uw straat, de mogelijkheden in uw wijk. Is er iets dat u onder mijn aandacht wilt brengen? Dat kan! Ik laat mij graag uitnodigen bij u op de koffie om echt kennis met u te maken!

 

Helaas moeten deze ontmoetingen opschuiven door alle maatregelen rond het coronavirus. En daar houden wij ons ondanks alle beperkingen uiteraard aan. We hopen op die manier de crisis zo snel mogelijk af te wenden.

 

Kennismaking vervolg!

Ik hoop dat we deze crisis snel onder controle krijgen en dan ontmoet ik u graag voor een goed gesprek. U kunt mij via deze mail uitnodigen bij u op de koffie. Ik neem, wanneer alles weer veilig is, met u contact op en we spreken een dag en tijdstip af voor onze kennismaking. O ja, ik neem iets lekkers mee voor bij de koffie. U kunt ook bellen met (0546) 54 64 64 en vragen naar het secretariaat om door te geven dat u mij uitnodigt bij u op de koffie.

 

Graag tot ziens in betere tijden!
Marjan Nekkers