Het is herfst en buiten regent het veel, kinderen spelen weer meer binnen. In de hele maand november houden wij daarom een tekening-actie onder onze huurders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Alle tekeningen die tussen 1 november en 1 december bij ons worden ingeleverd, krijgen een mooie plek in de Woonwinkel (receptie) van ons kantoor.

 

Het thema van de tekening is thuis
Hoe voelt een thuis? Waar voel je je thuis? Het ene kind zal daadwerkelijk denken aan een huis van stenen, met ramen en een deur. Een ander kind zal misschien familie of huisdieren tekenen. Wij roepen uw kind(eren) daarom op om een tekening te maken van wat een thuis voor hen betekent.

 

Natuurlijk valt er ook iets te winnen
Begin december bekijken wij alle inzendingen, en kiezen we een winnaar. De winnaar krijgt een leuke prijs! Alle kinderen die een tekening komen inleveren, krijgen ook een klein cadeautje als dank voor hun tekening.

 

Contactgegevens op de achterkant
Kunt u er als ouder of verzorger voor zorgen dat er contactgegevens (naam van uw kind, adres en telefoonnummer) op de achterkant van de tekening staan? Dan kunnen wij in december contact met de winnaar opnemen.