Voor de uitvoering van planmatig onderhoud aan onze woningen en gebouwen reserveert Beter Wonen voor 2021 enkele miljoenen.


Planmatig onderhoud planning
Werkzaamheden die onder planmatig onderhoud vallen, zijn bijvoorbeeld het buitenschilderwerk, nieuwe dakbedekking en hemelwaterafvoer, keuken-, badkamer- en toiletvervanging. In de onderhoudsplanning 2021 leest u welke werkzaamheden dit jaar gepland staan.

Hoe vindt u uw adres in de lijst?
Open daarvoor het document, klik tegelijk op de toets Ctrl en de f toets. Bovenaan de pagina komt een vakje in beeld waarin u uw adres kunt typen. Komt uw adres voor in de lijst, dan betekent dit dat er dit jaar planmatig onderhoud in/aan uw woning gepland staat.

Planning is nog geen zekerheid
Deze planning is onder voorbehoud omdat de projecten nog in voorbereiding zijn en zaken kunnen veranderen. De maatregelen rond het coronavirus kunnen hierop van invloed zijn.
Over de exacte startdatum van de werkzaamheden op uw adres ontvangt u tijdig bericht van ons.


Verduurzaming
De werkzaamheden om onze woningen en gebouwen energiezuiniger te maken vallen niet onder het budget voor planmatig onderhoud. Deze werkzaamheden waaronder het isoleren van gevels, plaatsen van dubbel glas en/of zonnepanelen vallen onder de verduurzamingsprojecten.