In 2021 voeren wij op veel plekken planmatig onderhoud uit. In dit bericht vindt u een overzicht van het planmatig onderhoud dat wij in 2021 willen uitvoeren. De planning voor het planmatig onderhoud is onder voorbehoud. Dit komt doordat veel projecten nog in voorbereiding zijn. Ook kan het coronavirus invloed hebben op onze planning. Over de precieze startdatum van planmatig onderhoud informeren wij bewoners op tijd.

 

Wat is planmatig onderhoud?

Planmatig onderhoud is onder te verdelen in buitenwerk en binnenwerk. De volgende werkzaamheden zijn voorbeelden van buitenwerk: vervangen dakbedekking, onderhoud, vervangen en/of reinigen van goten, herstel van voegwerk en schilderen van buitenwerk.

 

Binnenwerk verwijst naar al het planmatig onderhoud dat wordt uitgevoerd in een woning. Enkele voorbeelden zijn: controleren en/of vervangen van binnendeuren, vervangen van sanitair, werkzaamheden in algemene ruimten van complexen en vervangen van kitwerk.

 

De voorlopige planning

Hieronder vindt u de planning voor het planmatig onderhoud in 2021. Wilt u weten of er planmatig onderhoud staat gepland in uw straat of woning? Open dan de planning onderaan deze pagina. Houd vervolgens de knoppen ‘Ctrl’ en ‘F’ tegelijk ingedrukt en voer de naam van uw straat in. Als uw adres zichtbaar is in de lijst, dan staat er planmatig onderhoud gepland bij uw woning. U kunt precies zien wat wij dit jaar willen doen binnen of buiten uw woning.