Help uzelf, geef ons de ruimte!

Beter Wonen voert voortdurend onderhoud uit in en aan woningen. Dat kan een individueel reparatieverzoek zijn en ook planmatig onderhoud. Vanaf maart 2020 zijn door de uitbraak van het coronavirus vooral binnenwerkzaamheden opgeschoven.

Buitenwerk

Buitenwerk, waaronder herstel van dakbedekking, hemelwaterafvoer, gevelherstel, schilderwerk enzovoort, hebben we zoveel mogelijk gewoon uitgevoerd.

Binnenwerk
Binnenwerk, waaronder herstel keukenkastjes, klemmende deuren, lekkende kranen en hang- en sluitwerkproblemen, hebben we veelal vooruitgeschoven. Alleen in noodsituaties voerden we ook binnenwerkzaamheden uit.

Versoepeling coronamaatregelen
In de komende periode, nu de veiligheidsregels versoepelen, pakken we gelijdelijk steeds meer binnenwerkzaamheden op.

Veilig wonen en werken....
Voor ons staat veiligheid voor u en onze mensen bovenaan.
Daarom houden wij nadrukkelijk vast aan de onderstaande regels:
- bij werk in uw woning blijft u en de vakman minimaal op 1,5 meter van elkaar.
- ook belangrijk: wanneer u te maken heeft met luchtwegproblemen, hoesten of koorts, meldt u de afspraak af. Wij komen dan graag op een later tijdstip bij u terug.
Beter Wonen draagt haar vakmensen en de vakmensen die wij inhuren op om zich strikt aan deze veiligheidsmaatregelen te houden. Wij en onze vakmensen dragen een grote verantwoordelijkheid omdat zij bij verschillende huurders in huis komen om hun werk te doen.


Help uzelf! Geef ons de ruimte!
Houdt u zich niet op minimaal 1,5 meter afstand van de vakman dan verlaat hij uw woning. Hij maakt de werkzaamheden dan niet af. Dat is voor u vervelend en voor de vakman frustrerend omdat hij graag zijn klus goed afwerkt.
Beter Wonen wil echter ten alle tijde voorkomen dat het virus zich onder onze mensen verspreidt en daardoor onder onze huurders.
Wij vragen u: Help ons daarbij en geef uzelf en onze vakmensen de ruimte!

 

Alleen samen houden we het coronavirus op afstand!