Bij het oplossen van misdrijven in een wijk is de hulp van buurtbewoners onmisbaar. Zij zien, ruiken, voelen en horen elke dag wat er in de wijk gebeurt. Dus heeft u een vermoeden van hennepteelt in uw buurt, ook al is het maar een onderbuikgevoel? Help dan de politie en meld uw vermoeden. Zo helpen we samen hennepteelt de wijk uit.

 

 

 

U kunt uw vermoedens ook melden bij Meld Misdaad Anoniem

Heeft u het vermoeden dat in uw buurt hennep wordt gekweekt? Dan kunt u natuurlijk altijd de politie inschakelen. Maar soms kan melden spannend zijn, bijvoorbeeld omdat u de verdachte kent - en de verdachte u. Misschien is de kweker wel uw buurman, sportmaatje of een stamgast uit het café waar u ook komt. Dan gaat u mogelijk niet zo makkelijk naar de politie.

 

Gelukkig kunt u ook anoniem uw vermoedens van hennepteelt melden. Dit kan bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnumer 0800 - 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. In de onderstaande video kunt u zien hoe u uw vermoeden kunt melden bij Meld Misdaad Anoniem.

 

Hoe werkt Meld Misdaad Anoniem?

Als u belt met Meld Misdaad Anoniem, meldt u uw vermoeden bij goed opgeleide medewerkers die getraind zijn om uw anonimiteit te beschermen. Zegt u per ongeluk wie u bent? Dan wordt dat niet genoteerd. Informatie die naar u te herleiden is, komt nooit in de melding te staan. Alleen volledig anonieme meldingen worden gebruikt. Zo komen er geen gegevens van u in het dossier van de verdachte terecht. U hoeft dus ook niet te getuigen in een rechtszaal.

 

Heeft u vermoedens van hennepteelt? Meld het dan!

Heeft u vermoedens van hennepteelt in uw wijk of buurt? Meld uw vermoedens dan! Dit kan bij de politie of bij Meld Misdaad Anoniem (0800 - 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl). U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Beter Wonen. Dit kan via (0546) 54 64 64 of via info-at-beterwonen.nl. Samen helpen we hennepteelt de wijk uit.