Beter Wonen publiceert ieder jaar een bestuursverslag en jaarrekening. Het bestuursverslag en de jaarrekening van 2020 en 2021 kunt u hieronder vinden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op met Beter Wonen via (0546) 54 64 64 of via info-at-beterwonen.nl.

 

Algemene Inkoopvoorwaarden

Voor leveringen, diensten en werken hanteert Beter Wonen Algemene Inkoopvoorwaarden (zie document hieronder). Deze inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die Beter Wonen met haar leveranciers sluit. Ook zijn ze van toepassing op alle offertes die zijn uitgebracht door leveranciers aan Beter Wonen, tenzij anders overeengekomen.

 

Digitale nieuwsbrief

Wij versturen zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Daarin houden wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over Beter Wonen. Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u zich dan aan via communicatie-at-beterwonen.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en adres.

 

Als u de digitale nieuwsbrief wilt ontvangen, worden uw gegevens (volledige naam, adres en e-mailadres) opgeslagen in ons systeem. Wij slaan uw gegevens alleen op voor het versturen van de nieuwsbrief. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij uw persoonsgegevens en privacy beschermen.