Ga naar de inhoud

Een klacht indienen

1

Bespreek uw klacht met een medewerker

Heeft u een klacht over Beter Wonen of één van onze medewerkers? Of bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dat is vervelend! Wij willen dit zo goed mogelijk oplossen. Bespreek uw klacht altijd eerst met een medewerker van Beter Wonen.

 

2

Deel uw klacht met een leidinggevende

Bent u (nog) niet tevreden? Deel dan uw klacht met de leidinggevende van de medewerker die u sprak. U doet dit door een mail te sturen naar info@beterwonen.nl of door een brief te sturen naar Beter Wonen (Postbus 327, 7600 AH Almelo). Wij laten u binnen vijf werkdagen per brief weten hoe wij uw klacht behandelen.

 

3

Deel uw klacht met de directie

Bent u (nog) niet tevreden? Deel dan uw klacht met de directie van Beter Wonen. U doet dit door een mail te sturen naar info@beterwonen.nl of door een brief te sturen naar Beter Wonen (Postbus 327, 7600 AH Almelo). De directie behandelt dan uw klacht.

 

4

Klachtencommissie Woningcorporaties Twente

We vinden bijna altijd een oplossing voor een klacht. Lukt dat niet? Dan kunt u uw klacht delen met de onafhankelijke Klachtencommissie Woningcorporaties Twente. De klachtencommissie neemt uw klacht alleen in behandeling als u minimaal twee van de bovenstaande stappen heeft gevolgd.