Ga naar de inhoud

Beter Wonen wil zo veel mogelijk woningen verduurzamen. In de video hieronder leggen we uit waarom en hoe we uw woning willen verduurzamen. 

           

Elzenstraat en Wilgenstraat

In de wijk Nieuwstraatkwartier verduurzamen wij 62 woningen aan de Elzenstraat en de Wilgenstraat. Naast verduurzamingsmaatregelen wordt er ook planmatig onderhoud aan de woningen uitgevoerd.

Meer informatie

Jacob van Campenstraat en omgeving

Beter Wonen verduurzaamt 117 woningen in de Jacob van Campenstraat en omgeving. Deze woningen liggen in de wijk Beeklust. Beter Wonen verduurzaamt de woningen niet alleen, maar voert ook onderhoud uit.

Meer informatie

Jasmijnstraat (opgeleverd)

Beter Wonen heeft 23 woningen in de Jasmijnstraat verduurzaamd. De woningen hebben nu gemiddeld minimaal energielabel A. De werkzaamheden zijn in januari 2024 gestart, in maart 2024 is het project opgeleverd.

Meer informatie

Hazelaarstraat (opgeleverd)

Wij verduurzaamden 25 woningen in de Hazelaarstraat. De woningen gingen van een gemiddeld energielabel E naar label A of B. De werkzaamheden waren eind 2023 klaar.

Meer informatie

Ossenkoppelerhoek (opgeleverd)

Wij verduurzaamden 104 woningen in verschillende straten in de wijk Ossenkoppelerhoek. De laatste woningen leverden we begin december 2023 op.

Meer informatie