Ga naar de inhoud
1

Wij verhuren ruim 6.000 woningen

Wij verhuren en beheren ruim 6.000 woningen in Almelo en voelen ons erg betrokken bij de stad Almelo. We zetten ons in voor kwalitatief goede woningen en goede dienstverlening aan onze huurders. Wij werken iedere dag aan prettig wonen en een goed leefklimaat voor onze huurders. Het is onze missie dat huurders met trots wonen in onze woningen.

2

Wij werken vanuit onze kernwaarden

Bij alles wat we doen, werken wij vanuit onze kernwaarden: we zijn betrokken, betrouwbaar, dichtbij, doortastend en realistisch. Bij Beter Wonen werken ongeveer 90 medewerkers. Wij werken intensief samen met maatschappelijke partners, zoals de gemeente, andere woningcorporaties, politie en zorg- en welzijnsinstellingen. Ook werken we goed samen met onze huurdersorganisatie (SHBW).

3

Voel je thuis bij Beter Wonen

Wij werken hard, maar zorgen ook voor gezelligheid en een fijne werksfeer. Als je bij ons start, loop je eerst mee met collega's van andere afdelingen. Zo voel jij je snel thuis bij ons. Je werktijden bepaal je zelf en wij bieden veel opleidingsmogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang je alle middelen die je nodig hebt voor jouw werk, zoals een laptop en smartphone.

4

Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden

Wij werken met de CAO Woondiensten en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris, krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, een opleidingsbudget en kun je gebruikmaken van ons fietsplan. Verder krijg je ieder jaar een mooi kerstpakket en ga je werken in ons vernieuwde, moderne kantoorpand. Daar hebben we vers fruit, goede koffie (ja, echt!) en iedere dag een gezonde lunch. Wij bieden ook de mogelijkheid om deels thuis te werken.

5

Bekijk hieronder onze vacature(s)

Hieronder staan de vacatures die wij op dit moment hebben. Lijkt het je leuk en uitdagend om bij ons te werken, maar is er geen passende vacature op dit moment? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar personeelszaken@beterwonen.nl. Verder bieden wij ook stage- en afstudeeropdrachten aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar het bovenstaande mailadres.

Werken bij Beter Wonen betekent...


... dat je bij een fijne, informele organisatie werkt. Omdat er zo'n 85 mensen werken bij Beter Wonen, kennen collega's elkaar goed en hebben wij veel persoonlijk contact. Op deze manier gaan hard werken en gezelligheid hand in hand. Bovendien kennen wij een bruisende personeelsvereniging, die meerdere activiteiten per jaar organiseert. Wil je meer weten over werken bij Beter Wonen? Bekijk dan onze bedrijfsvideo, waarin enkele collega's vertellen over werken bij Beter Wonen. Wil je meer weten over je toekomstige collega's? Lees dan de ervaringen van Sem, Malou en Géjanne over werken bij Beter Wonen.

Naast onze bedrijfsvideo en de ervaringen van collega's, raden we je aan om de video van onze branchevereniging (Aedes) te bekijken. In deze video wordt uitgelegd wat het betekent om bij een woningcorporatie te werken. Spoiler: werken bij een woningcorporatie is ontzettend uitdagend en leuk!

Tot slot: wij nemen veiligheid en goed gedrag serieus. Daarom vragen wij aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Hier vind je de privacyverklaring voor sollicitanten.