Ga naar de inhoud

Nieuwbouw

In de Bornerbroeksestraat gaan wij dertig gasloze appartementen bouwen. Komende zomer start Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. met de bouw van de appartementen.

In de Bornerbroeksestraat gaan we dertig appartementen bouwen. Deze appartementen worden allemaal gasloos opgeleverd. Het gebouw met appartementen bestaat uit vier verdiepingen en ligt aan de zuidelijke kant van de binnenstad, tegenover het Medisch Centrum De Kolk. Elke verdieping is bereikbaar met een lift en via het trappenhuis.

De appartementen krijgen twee of drie slaapkamers. Zeventien appartementen krijgen twee slaapkamers. De andere dertien appartementen krijgen drie slaapkamers. Alle appartementen hebben een aparte doucheruimte en een aparte toiletruimte. Ook heeft elk appartement een eigen balkon aan de voorkant van het gebouw. De appartementen met drie slaapkamers zijn ongeveer 80 vierkante meter. De appartementen met twee slaapkamers zijn ongeveer 70 vierkante meter.

Bovendien krijgt het gebouw een eigen parkeerterrein aan de binnenzijde, die alleen voor bewoners toegankelijk is (via een slagboom). Het parkeerterrein wordt aangekleed met groen. De algemene fietsenberging bevindt zich op de begane grond van het gebouw.

Alle appartementen zijn bestemd voor de sociale verhuur. De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep, van starter tot senior.

Hoe het nu is
De bouw start in september 2024 en wordt uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. uit Nijverdal. De installateur is Van Kooten. Naar verwachting zijn de appartementen eind 2025 klaar. Alle appartementen zijn bedoeld voor de sociale verhuur en worden later aangeboden via WoningHuren.nl.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via (0546) 54 64 64 of via info@beterwonen.nl.

Details

Aantal woningen 30
Status In uitvoering
Type woningen Appartementen
Opleverdatum Eind 2025