Ga naar de inhoud

Nieuwbouw

Op de grond aan de Parallelweg/Appelstraat gaan wij 18 eengezinswoningen bouwen in drie blokken. Er komt één blok van vier eengezinswoningen, één rij van tien eengezinswoningen en vier eengezinswoningen in de vorm van een pakhuis.

Bij de woningen wordt een gezamenlijke binnentuin aangelegd. De bergingen bevinden zich onderin de 'pakhuis'-woningen. Alle woningen hebben een open keuken, drie slaapkamers en, afhankelijk van het type woning, een vaste trap of vlizotrap naar de derde verdieping. Uiteraard worden alle woningen gasloos opgeleverd.

Er wordt parkeergelegenheid gecreëerd voor 25 auto's rondom de gezamenlijke binnentuin voor de toekomstige bewoners. De Parallelweg is gelegen in de buurt van het station en het centrum van Almelo en ligt achter onze eerdere nieuwbouw voor RIBW aan de Thorbeckelaan.

Hoe het nu is
De eerste werkzaamheden zijn gestart in april 2024 en de funderingen worden momenteel uitgegraven. Bramer is de hoofdaannemer voor dit project, en Loohuis Installatiegroep de installateur. Wij realiseren dit project in samenwerking met onze partner Su-VC.

Wij bieden de woningen enkele weken voor de oplevering in de zomer van 2025 aan via www.woninghuren.nl. Geïnteresseerden, die staan ingeschreven bij WoningHuren, kunnen reageren op de woningen. De huurprijs van de huurwoningen komt boven de sociale huurgrens te liggen.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via (0546) 54 64 64 of via info@beterwonen.nl.

Details

Aantal woningen 18
Status In uitvoering
Type woningen Eengezinswoningen
Opleverdatum Zomer 2025