Ga naar de inhoud

Onderhoud

Beter Wonen verduurzaamt 117 woningen in de Jacob van Campenstraat en omgeving. Deze woningen liggen in de wijk Beeklust. Beter Wonen verduurzaamt de woningen niet alleen, maar voert ook onderhoud uit.

Wij verduurzamen 117 woningen in de Jacob van Campenstraat en omgeving. Deze woningen liggen in de wijk Beeklust. Wij verduurzamen de woningen niet alleen, maar voeren ook onderhoud uit. Door de werkzaamheden krijgen de woningen gemiddeld energielabel A. De woningen hebben op dit moment gemiddeld energielabel E.

De woningen die we verduurzamen liggen aan de Jacob van Campenstraat, Hendrick de Keyserstraat, Lieven de Keystraat, Pieter Poststraat en Beeklust.

Onze plannen
Om de woningen te verduurzamen, willen wij HR++ glas plaatsen en nieuwe kunststof kozijnen aanbrengen. Ook leggen we zes zonnepanelen per woning op het dak en vervangen we de mechanische ventilatie. Verder isoleren we de kapconstructie en de spouwmuren.

Het onderhoud dat we uitvoeren, bestaat uit het vervangen van dakpannen, dakgoten en de vlizotrap. Ook vernieuwen we de badkamer en het toilet.

Hoe het nu is
De bewoners zijn inmiddels akkoord met onze plannen. Hegeman B.V. is de uitvoerder bij dit project. We zijn inmiddels bij de eerste blokken bezig met asbestsaneringen en het vernieuwen en isoleren van de daken. Vervolgens worden de nieuwe dakpannen geplaatst en worden er zes zonnepanelen per woning aangebracht.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@beterwonen.nl of (0546) 54 64 64.

Details

Aantal woningen 117
Status In uitvoering
Type woningen Eengezinswoningen
Opleverdatum Nog niet bekend