Ga naar de inhoud

Het bijvullen en ontluchten van de CV-ketel

Geplaatst op: 23 september 2022

Het is belangrijk om regelmatig uw CV-ketel bij te vullen en te ontluchten. In dit bericht leest u meer over het bijvullen en ontluchten van de CV-ketel.

Meer informatie

De opbouw van uw huurprijs: hoe zit dat?

Geplaatst op: 09 september 2022

De prijs die u iedere maand aan huur voor uw woning betaalt, is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De kale huurprijs, de eventuele bijkomende servicekosten en in sommige gevallen ook (een voorschot op) het waterverbruik of de stookkosten.

Meer informatie

Bespaar op uw woonkosten

Geplaatst op: 02 augustus 2022

Woonlasten horen bij de lasten die iedere maand terugkomen, en zijn voor elk Nederlands huishouden de hoogste kostenpost. Maar wist u dat u veel op woonkosten kunt besparen?

Meer informatie

Help, hittestress!

Geplaatst op: 14 juli 2022

Heeeerlijk dat zomerzonnetje! Daar wordt een mens nog eens vrolijk van. Maar, zoals voor alles geldt: geniet van de zonnestralen met mate. Is het warm en blijven de temperaturen nog een tijdje hoog?

Meer informatie

De SHBW is er voor u

Geplaatst op: 04 juli 2022

De SHBW: Stichting Huurdersplatform Beter Wonen. Een hele mond vol, maar wat doet deze stichting precies en wat kan het huurdersplatform voor u als huurder betekenen? Wij leggen het u graag uit.

Meer informatie

Een woningbrand overkomt mij niet

Geplaatst op: 29 juni 2022

Een woningbrand overkomt mij niet. Dat denkt u...  Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade. 

Meer informatie