Ga naar de inhoud

Beter Wonen op social media

Geplaatst op: 27 februari 2023

In 2023 kunnen we er niet meer omheen: sociale media. Wist u dat u Beter Wonen ook kunt volgen op verschillende social media kanalen? Wij posten, tweeten, sharen en liken erop los!

Meer informatie

Geen vergoeding voor blokverwarming

Geplaatst op: 15 februari 2023

In dit bericht leggen we uit of mensen met blokverwarming recht hebben op een vergoeding van de overheid voor stijgende energiekosten.

Meer informatie

Onderhoud portiek: wie doet wat?

Geplaatst op: 20 januari 2023

Sommige woningen bereikt u via een gezamenlijke portiek. Wie is verantwoordelijk voor welk onderhoud in het portiek? Dat leest u in dit bericht.

Meer informatie

Woningverbetering door Beter Wonen

Geplaatst op: 30 december 2022

Huurders kunnen een woningverbetering door Beter Wonen aanvragen. Dit betekent dat wij dingen in of rondom uw woning aanpassen, zoals het aanbrengen van een afzuigkap of een houten berging.

Meer informatie

Winnaar tekeningen actie: teken een thuis!

Geplaatst op: 28 december 2022

In november riepen wij uw kinderen op om een thuis te tekenen. Hoe voelt een thuis? Waar voel je je thuis? Alle kinderen rond de basisschoolleeftijd mochten meedoen.

 

Meer informatie

Op de koffie bij... meneer en mevrouw Hollink

Geplaatst op: 21 december 2022

Meneer (77) en mevrouw (75) Hollink wonen in de Wingerd in Almelo. Nog niet zo lang, want ze zijn nog geen twee maanden geleden verhuisd naar een ruim appartement waarin ze zelfs twee woonkamers hebben ingericht.

Meer informatie