Ga naar de inhoud

Aanpassing van de huurprijs in 2023

Geplaatst op: 18 april 2023

Voor 1 mei 2023 laten wij u per brief weten wat uw nieuwe huur is. U betaalt deze nieuwe huur vanaf 1 juli 2023. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over uw nieuwe huur vanaf 1 juli 2023.

Meer informatie

Problemen met het betalen van de huur?

Geplaatst op: 31 maart 2023

… dan helpen wij u graag. Natuurlijk heeft u, net als wij, ook het liefst dat u de huur gewoon maandelijks aan ons kunt betalen. Toch kan het soms voorkomen dat u, om wat voor reden dan ook, de huur niet (in één keer) kunt betalen.

Meer informatie

WoningHuren.nl is live!

Geplaatst op: 28 maart 2023

Vanaf nu vindt u ons woningaanbod op WoningHuren.nl. Zoeken en reageren was nog nooit zo makkelijk. Neem snel een kijkje. In dit bericht leest u meer over WoningHuren.nl.

Meer informatie

Tips om uw tuin lente-klaar te maken

Geplaatst op: 24 maart 2023

Aanstaande zondag gaat de zomertijd in: meer tijd om lekker buiten te zijn! Beter Wonen vindt het erg belangrijk dat u in een prettige en fijne leefomgeving woont. Ook uw tuin is daar onderdeel van.

Meer informatie

1 maart: Nationale Complimentendag!

Geplaatst op: 01 maart 2023

Binnen Beter Wonen heerst er een cultuur waarin regelmatig complimenten gegeven worden. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar we hebben ook zeker oog voor wat goed gaat. Onze huurders gelukkig ook.

Meer informatie

Loden leidingen in woningen

Geplaatst op: 28 februari 2023

De laatste tijd verschenen er berichten in de media over de risico’s van lood in drinkwater. Ook Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties, heeft aandacht gevraagd voor dit onderwerp.

Meer informatie