Ga naar de inhoud

Een woningbrand overkomt mij niet

Geplaatst op: 29 juni 2022

Een woningbrand overkomt mij niet. Dat denkt u...  Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade. 

Meer informatie

Achterpaden: wie doet wat?

Geplaatst op: 09 juni 2022

Een deel van de woningen van Beter Wonen grenst aan een achterpad. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld met een fiets, brommer of kinderwagen via de achterdeur naar binnen wilt.

Meer informatie

Tips bij vocht en schimmel in uw woning

Geplaatst op: 31 mei 2022

Huisgenoten, huisdieren en kamerplanten produceren iedere dag vocht. Ook door koken, douchen en afwassen komt waterdamp vrij. Vocht moet goed afgevoerd worden.

Meer informatie

KWH enquêtes over onze dienstverlening

Geplaatst op: 17 mei 2022

U heeft vast al eens een KWH enquête in uw mailbox voorbij zien komen nadat u contact met ons heeft gehad. Wij zijn namelijk benieuwd naar de mening van onze huurders over onze dienstverlening.

Meer informatie

Tips om rattenoverlast te voorkomen

Geplaatst op: 31 mei 2022

Het is erg vervelend als er ratten in uw buurt of huis zijn. De aanwezigheid van ratten zorgt voor een minder fijne en frisse woonomgeving. Ook zorgen ratten vaak voor knaagschade aan verpakkingsmaterialen, houten vloeren en leidingen.

Meer informatie

Meerjarige prestatieafspraken getekend

Geplaatst op: 22 april 2022

De prestatieafspraken bestaan uit een gezamenlijke langetermijnstrategie tot en met 2026 en een Actieprogramma voor 2022. Een belangrijk doel in de prestatieafspraken is het vergroten van de veerkracht in wijken.

Meer informatie