Ga naar de inhoud

Misschien herinnert u zich nog onze winactie op Instagram: we hebben onder onze volgers een bankje verloot. Voor in de tuin of op het balkon, om lekker tot rust te komen. We gingen langs bij onze winnares Denise aan de Bartokstraat om het bankje langs te brengen, en een kopje koffie te drinken. Uiteraard werd het bankje door Denise en haar zoon Jop gelijk even uitgetest! En…? “Goedgekeurd!”

De gelukkige winnares
Via Instagram vroegen we onze volgers met wie zij van de eerste zonnestralen wilden genieten op het bankje. De reactie van Denise was: “Voor mijn balkon, genieten van koffie en thee in het zonnetje met de kids 😍.” Vanaf het balkon aan de achterkant van het appartement van Denise kijk je rechtstreeks de groene Aalderinkshoek in. “Als mijn zoon Jop beneden op het grasveld aan het voetballen is, kan ik hem vanaf het balkon zien.”

Het appartement aan de Bartokstraat
In de woning van Denise en haar twee kinderen Amber en Jop is heel wat gebeurd in de twee jaar dat Denise aan de Bartokstraat woont. Ze vertelt: “Tussen de voordeur en de woonkamer zat ooit een tussenmuur, maar die is door de vorige bewoner weggehaald. Je kon zo van de voordeur de woonkamer in kijken, en dat zorgde voor tocht. Beter Wonen heeft de tussenmuur teruggeplaatst, omdat het originele appartement wel een tussenmuur had.” Jop voegt lachend toe: “Onze hond moest er wel aan wennen, want toen de muur er net zat, rende ze er zo tegenaan!” De woning is ondertussen ook gerenoveerd. Denise: “Het is een fijn appartement en we zijn tevreden over Beter Wonen. Beide kinderen hebben een grote slaapkamer en school zit dichtbij.”

En de toekomst?
In de toekomst zou Denise graag willen verhuizen naar een eengezinswoning. “Met meer ruimte, en een tuin voor de kinderen. Nu ziet Jop soms kinderen spelen op straat, maar tegen de tijd dat hij vanuit het appartement beneden is, zijn ze alweer weg. Dat zou allemaal makkelijker worden als we een eengezinswoning hebben. Ik houd WoningHuren dan ook dagelijks in de gaten, en hoop dat er iets moois voorbijkomt!”