Ga naar de inhoud

Bereikbaarheid rond Hemelvaartsdag

Geplaatst op: 08 mei 2024

Op Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei) is ons kantoor gesloten. Ons Klant Contact Centrum is ook telefonisch en per mail niet bereikbaar voor reguliere vragen.

Meer informatie

Hier Pauline van Incasso, thuis ook ‘gewoon’ moeder

Geplaatst op: 07 mei 2024

Pauline werkt als medewerker Incasso bij Beter Wonen en helpt huurders met betalingsproblemen. Naast haar werk bij Beter Wonen, is Pauline thuis ook nog ‘gewoon’ moeder.

Meer informatie

Geld besparen: Wat geldt voor u?

Geplaatst op: 03 mei 2024

Sinds dit jaar kunt u ook in Almelo gebruikmaken van ‘Dat geldt voor mij’. U kunt gemakkelijk zelf kijken waar u recht op heeft en welke contracten bij u passen.

Meer informatie

Pas op voor misleidende websites voor woningzoekenden!

Geplaatst op: 02 mei 2024

Helaas zijn er websites die misbruik maken van woningzoekenden. Aedes (de vereniging voor woningcorporaties in Nederland) heeft verschillende signalen ontvangen over de website 'De stap naar huren'.

Meer informatie

Lente in de tuin!

Geplaatst op: 30 april 2024

Het is lente! En terwijl de dagen langer worden en de zon warmer schijnt, is het tijd om onze aandacht te richten op die groene oase achter ons huis. Ja, we hebben het over de tuin! 

Meer informatie

Nieuwbouw aan de Parallelweg

Geplaatst op: 25 april 2024

Op de grond aan de Parallelweg/Appelstraat gaan wij 18 eengezinswoningen bouwen in vier blokken. Er komt één blok van vier eengezinswoningen, één rij van tien eengezinswoningen en vier eengezinswoningen in de vorm van een pakhuis.

Meer informatie