Ga naar de inhoud

Collega's leren bij op de VSK-beurs

Geplaatst op: 16 februari 2024

Vorige week was de VSK-beurs, een belangrijke Nederlandse vakbeurs op het gebied van installatietechniek. Vier collega's van de afdeling Vastgoed hebben de beurs bezocht om kennis op te doen over nieuwe trends en ontwikkelingen.

Meer informatie

Winactie Instagram

Geplaatst op: 15 februari 2024

Vorig jaar zijn wij begonnen met Instagram, en het is tijd om daar een leuke winactie aan vast te knopen geheel in Beter Wonen stijl. Op 1 mei verloten wij de prijs

Meer informatie

Collega's vertellen over werken bij Beter Wonen

Geplaatst op: 12 februari 2024

Werken bij Beter Wonen betekent werken aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen. Drie van onze collega's vertellen meer over werken bij Beter Wonen.

Meer informatie

Jaaroverzicht 2023 Beter Wonen

Geplaatst op: 29 januari 2024

De eerste maand van 2024 zit er alweer bijna op… Toch blikken wij graag nog even terug op 2023. In dit jaaroverzicht ziet u belangrijke prestaties van Beter Wonen in 2023.

Meer informatie

Het verhaal van klankkast Meral

Geplaatst op: 26 januari 2024

Sevilay runt aan de Anemoonstraat 70 in Almelo een cultuursensitieve dagbesteding voor ouderen met een migratieachtergrond: IMEAN Care. Bezoekers omschrijven het pand, dat zij van Beter Wonen huurt, als een prachtige locatie.

Meer informatie

Reparatie? Onderhoudsabonnement!

Geplaatst op: 24 januari 2024

Door deelname aan het onderhoudsabonnement van Beter Wonen kunt u een groot deel van het onderhoud aan uw woning waarvoor u zelf verantwoordelijk bent door Beter
Wonen laten uitvoeren. Dat spaart u tijd, moeite en geld.

Meer informatie