Ga naar de inhoud

Openingstijden balie tijdens de zomerperiode

Geplaatst op: 18 juli 2024

Gedurende de zomerperiode zijn de openingstijden van onze balie anders dan u van ons gewend bent. Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 30 augustus sluit onze balie namelijk om 12.00 uur.

Meer informatie

Op de fiets met de Raad van Commissarissen

Geplaatst op: 17 juli 2024

Ieder jaar wordt er voor de RvC een werkbezoek georganiseerd. De RvC wordt dan bijgepraat over vastgoedprojecten zoals verduurzaming en andere relevante zaken. 

Meer informatie

Wij gaan (terug-)verhuizen naar de Klimopstraat 2A

Geplaatst op: 17 juli 2024

Vanaf maandag 5 augustus 2024 werken wij weer vanaf ons vertrouwde adres: Klimopstraat 2A in Almelo. Hieronder leest u meer over onze (terug-)verhuizing.

Meer informatie

Op een bankje in de Aalderinkshoek

Geplaatst op: 09 juli 2024

Misschien herinnert u zich nog onze winactie op Instagram: we hebben onder onze volgers een bankje verloot. Voor in de tuin of op het balkon, om lekker tot rust te komen. We gingen langs bij onze winnares Denise aan de Bartokstraat.

Meer informatie

De Gagelstraat zet de bloemetjes buiten

Geplaatst op: 03 juli 2024

Onze sociaal Wijkbeheerder Karel vertelt over een mooi project in de Gagelstraat: "We gingen langs de deuren bij huurders in de Gagelstraat, en merkten dat er behoefte was om elkaar als buurt beter te leren kennen.

Meer informatie

Wie is uw Beste Buur?

Geplaatst op: 02 juli 2024

Ook dit jaar, voor de zevende keer op rij, zetten Sint Joseph en Beter Wonen de Beste Buur in de schijnwerpers. Deze titel is bedoeld om de stille krachten in onze buurten en wijken te eren.

Meer informatie