Let op: Er zijn misleidende websites die woningen van ons en andere woningcorporaties te huur aanbieden. Deze websites maken misbruik van woningzoekenden. Wij bieden onze woningen alléén aan via WoningHuren.nl.
Ga naar de inhoud

Renovatieproject Gerard Doustraat officieel van start!

Geplaatst op: 02 oktober 2024

Vandaag is een belangrijk moment voor de Gerard Doustraat. Onze directeur-bestuurder Marjan Nekkers en Robert Meijerink van Hegeman Bouwgroep hebben hun handtekening gezet voor de start van de grote renovatie aan de Gerard Doustraat.

Meer informatie

Startschot gegeven voor nieuwbouw aan de Bornerbroeksestraat

Geplaatst op: 10 september 2024

Wij zijn gestart met de bouw van 30 sociale huurappartementen aan de Bornerbroeksestraat, tegenover gezondheidscentrum De Kolk. Samen met bouwbedrijf Hegeman realiseren we hier moderne, duurzame woningen die volledig gasloos worden opgeleverd.

Meer informatie

Duurzame Dinsdag: huurders over hun duurzame gewoontes

Geplaatst op: 03 september 2024

Vandaag is het Duurzame Dinsdag, een dag waarop we extra aandacht geven aan wat we kunnen doen om het milieu te helpen. Bij Beter Wonen zijn we trots op onze huurders die goed nadenken over hoe ze in hun huis energie kunnen besparen.

Meer informatie

De tijd tikt: nomineer uw Beste Buur vóór 1 september!

Geplaatst op: 28 augustus 2024

De klok tikt! Heeft u een buur die altijd klaarstaat, helpt waar hij of zij kan en echt noaberschap uitdraagt? Dan is dit uw laatste kans om die geweldige buur te nomineren voor de titel Beste Buur!

Meer informatie

Het grondwater stijgt: ruim alvast uw kelder op

Geplaatst op: 27 augustus 2024

De zomer is nog niet voorbij, maar voor we het weten staat de herfst alweer voor de deur. Soms, als het heel hard regent, kan het water onder de grond omhoog komen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloer van uw kelder nat wordt.

Meer informatie

Beter Wonen is weer 'thuis'!

Geplaatst op: 23 augustus 2024

Vanaf 5 augustus bezoek je ons kantoor weer midden in de wijk De Riet. Wij zijn namelijk weer terugverhuisd naar het kantoorpand aan de Klimopstraat 2A. Ons kantoor was behoorlijk aan vernieuwing toe.

Meer informatie