Ga naar de inhoud

Recht op energietoeslag?

Geplaatst op: 19 december 2023

In 2023 is er, net als in 2022, een eenmalige energietoeslag voor huishoudens met een inkomen op of net boven het sociaal minimum. Heeft u een laag inkomen of verdient u erg weinig?

Meer informatie

Eerste Hulp Bij Ongedierte

Geplaatst op: 12 december 2023

Soms krijgt u er als huurder helaas mee te maken: ongedierte. Door een buur die vuilniszakken in de tuin verzamelt, vogels die op balkons worden gevoerd of een riool dat stuk is.

Meer informatie

Op de koffie bij… meneer en mevrouw Bosma

Geplaatst op: 28 november 2023

Een uitgeknipt artikel uit de Tubantia over Aadorp ligt op tafel terwijl we binnenkomen bij meneer en mevrouw Bosma. Over de geschiedenis en het ontstaan van Aadorp, de ligging aan het kanaal Almelo-De Haandrik en de brug naar de andere kant.

Meer informatie

De gevleugelde Dierendag-winnaar

Geplaatst op: 15 november 2023

Eerder dit najaar riepen wij u op om een foto van uw behaarde, geschubde of gevleugelde huisgenoot met ons te delen. De Dierendagactie heeft heel wat stof doen opwaaien.

Meer informatie

Dag van de Mantelzorg

Geplaatst op: 15 november 2023

De Dag van de Mantelzorg. Een dag waarbij we stilstaan bij alle mantelzorgers en wat zij zo onbaatzuchtig voor anderen doen. Want mantelzorg wordt vaak als heel vanzelfsprekend gezien. 

Meer informatie

Woonkostenkrant 2023 beschikbaar voor u

Geplaatst op: 04 november 2023

Ieder jaar delen wij in november de Woonkostenkrant via onze website. Hier leest u tips om te besparen op (woon)kosten en andere weetjes en tips.

Meer informatie