Ga naar de inhoud

Wateroverlast door hoge grondwaterstand

Geplaatst op: 27 december 2023

Het is u vast niet ontgaan: het grondwater staat erg hoog. De oorzaak hiervan is de hevige regenval van de laatste tijd. Dit is niet alleen te zien in rivieren, beken en kanalen, maar het water bereikt inmiddels ook onze kelders en huizen.

Meer informatie

Inkomensgrenzen vanaf 1 januari 2024

Geplaatst op: 27 december 2023

Natuurlijk wilt u graag een woning die voor u betaalbaar is en blijft. Om te voorkomen dat u in een te dure woning terecht komt en daardoor in betalingsproblemen kunt raken, bieden wij u een woning aan met een huurprijs die past.

Meer informatie

Brandveiligheid en scootmobielen

Geplaatst op: 27 december 2023

Beter Wonen vindt het belangrijk dat u veilig woont in uw woning. Dit betekent ook dat wij willen dat u veilig kunt vluchten in geval van brand of andere calamiteiten.

Meer informatie

Onze nieuwe website is te gebruiken!

Geplaatst op: 21 december 2023

De laatste maanden hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe website. Deze website gebruiken wij sinds 21 december 2023. Daar zijn wij erg trots op!

Meer informatie

Onze 1000e verduurzaamde woning

Geplaatst op: 20 december 2023

In 2017 zijn wij begonnen met het projectmatig verduurzamen van onze woningen. Sindsdien is er hard aan de weg (of beter: aan de huizen) getimmerd in Almelo.

Meer informatie

Recht op energietoeslag?

Geplaatst op: 19 december 2023

In 2023 is er, net als in 2022, een eenmalige energietoeslag voor huishoudens met een inkomen op of net boven het sociaal minimum. Heeft u een laag inkomen of verdient u erg weinig?

Meer informatie