Ga naar de inhoud

Dag tegen woninginbraak

Geplaatst op: 19 juni 2024

De derde woensdag in juni is ieder jaar de Europese dag tegen woninginbraak. Vandaag vraagt de politie extra aandacht voor inbraken. Er worden bijvoorbeeld activiteiten georganiseerd om te laten zien hoe u de kans op een inbraak kunt verkleinen.

Meer informatie

Beter Wonen timmert aan de (Parallel)weg!

Geplaatst op: 17 juni 2024

Misschien heeft u het al gezien: wij zijn aan het bouwen op de grond aan de Parallelweg/Appelstraat, tegenover het centraal station. Er komen 18 eengezinswoningen in drie blokken.

Meer informatie

Voor de handige vaders onder onze huurders

Geplaatst op: 14 juni 2024

Vaderdag staat weer voor de deur, een dag waarop we alle vaders in het zonnetje zetten. Bij Beter Wonen willen we daarom de vaders onder onze huurders extra in het zonnetje zetten.

Meer informatie

Achterpaden: wie doet wat?

Geplaatst op: 05 juni 2024

Een deel van de woningen van Beter Wonen grenst aan een achterpad. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld met een fiets, brommer of kinderwagen via de achterdeur naar binnen wilt. Maar wie is verantwoordelijk voor welk onderhoud?

Meer informatie

Buitensluiting buiten kantooruren

Geplaatst op: 31 mei 2024

Er is iets veranderd in onze dienstverlening. Vanaf nu helpen wij niet meer bij buitensluitingen buiten kantooruren. Dit betekent dat onze storingsdienst niet langer deuren opent voor huurders die zichzelf hebben buitengesloten.

Meer informatie

Inschrijven bij WoningHuren: voorbereid op de toekomst!

Geplaatst op: 22 mei 2024

Wij bieden samen met 12 andere woningcorporaties onze woningen aan op de website WoningHuren.nl. Via deze gezamenlijke website kunt u eenvoudig en overzichtelijk het woningaanbod van al deze corporaties bekijken en reageren op woningen die passen bij…

Meer informatie