Ga naar de inhoud

Winactie Instagram

Geplaatst op: 15 februari 2024

Vorig jaar zijn wij begonnen met Instagram, en het is tijd om daar een leuke winactie aan vast te knopen geheel in Beter Wonen stijl. Op 1 mei verloten wij de prijs.

Meer informatie

Collega's vertellen over werken bij Beter Wonen

Geplaatst op: 12 februari 2024

Werken bij Beter Wonen betekent werken aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen. Drie van onze collega's vertellen meer over werken bij Beter Wonen.

Meer informatie

Jaaroverzicht 2023 Beter Wonen

Geplaatst op: 29 januari 2024

De eerste maand van 2024 zit er alweer bijna op… Toch blikken wij graag nog even terug op 2023. In dit jaaroverzicht ziet u belangrijke prestaties van Beter Wonen in 2023.

Meer informatie

Het verhaal van klankkast Meral

Geplaatst op: 26 januari 2024

Sevilay runt aan de Anemoonstraat 70 in Almelo een cultuursensitieve dagbesteding voor ouderen met een migratieachtergrond: IMEAN Care. Bezoekers omschrijven het pand, dat zij van Beter Wonen huurt, als een prachtige locatie.

Meer informatie

Reparatie? Onderhoudsabonnement!

Geplaatst op: 24 januari 2024

Door deelname aan het onderhoudsabonnement van Beter Wonen kunt u een groot deel van het onderhoud aan uw woning waarvoor u zelf verantwoordelijk bent door Beter
Wonen laten uitvoeren. Dat spaart u tijd, moeite en geld.

Meer informatie

FIXbrigade Almelo helpt u om energie te besparen

Geplaatst op: 22 januari 2024

Woont u in een (sociale) huurwoning in de gemeente Almelo? En heeft u moeite om uw energierekening te betalen? Dan kunt u gratis hulp krijgen bij isoleren van FIXbrigade Almelo.

Meer informatie