Ga naar de inhoud

Wij bieden samen met 12 andere woningcorporaties onze woningen aan op de website WoningHuren.nl. Via deze gezamenlijke website kunt u eenvoudig en overzichtelijk het woningaanbod van al deze corporaties bekijken en reageren op woningen die passen bij uw wensen.

Schrijf je in vanaf je 18e
Ben je net 18 geworden? Dan is dit het perfecte moment om je in te schrijven bij WoningHuren. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter je kans om een woning te krijgen. De inschrijfduur is namelijk bepalend voor de toewijzing van de woning. Uit alle reacties krijgt degene met de langste inschrijfduur de woning als eerste aangeboden. Daarom is het belangrijk om je zo vroeg mogelijk in te schrijven, ook al ben je nu misschien nog helemaal niet actief op zoek naar een woning.

Denk vooruit, bouw inschrijfduur op
Ook als u momenteel veertiger bent en nog lang geen seniorenwoning nodig heeft, is het verstandig om u alvast in te schrijven bij WoningHuren. Door u nu in te schrijven, bouwt u inschrijfduur op voor de toekomst. Tegen de tijd dat u wél toe bent aan een seniorenwoning, heeft u een langere inschrijfduur opgebouwd en maakt u meer kans op een geschikte woning.

Eenvoudig inschrijven
Het inschrijven bij WoningHuren is eenvoudig en kost maar een paar minuten. Bezoek de website WoningHuren.nl en volg de stappen om u in te schrijven. Hiermee zet u de eerste stap naar uw toekomstige woning.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons Klant Contact Centrum via info@beterwonen.nl of (0546) 54 64 64. We helpen u graag verder!